Wszystko o Posmakuj
Gdy myślisz o jedzeniu, my jesteśmy odpowiedzią
Jadalnia Posmakuj
W Jadalni Posmakuj (ul. Domaniewska 50B, Warszawa) każde danie przygotowujemy zgodnie ze sztuką kulinarną, dodając od siebie pasję i serce. Dokładamy wszelkich starań, aby Jadalnia stała się Państwa ulubionym miejscem spożywania posiłków.
Catering okolicznościowy
Posmakuj to także odpowiedź, gdy planujesz zorganizować imprezę okolicznościową, konferencję czy spotkanie biznesowe. Nasze doświadczenie pozwala nam sprostać nawet najbardziej indywidualnym oczekiwaniom.
Posmakuj Polski na YouTube
Kanał Tuby Smaku, skupiający się na promocji polskich smaków i przepisów. Prowadzacy - Paweł Dobrzański - to doświadczony szef kuchni, kochający podróże i kuchnie świata, ale jednocześnie niezmiennie zauroczony rodzimymi smakami.
Posmakuj Krosno
Jedyna restauracja w Krośnie posiadająca wyróżnienie Gault&Millau. Ulokowana w samym sercu krośnieńskiego rynku, od 2015 roku serwuje dania autorskie, inspirowane sezonowymi smakami i produktami regionalnymi. Miejsce, w którym pasja do jedzenia jest wyczuwalna na każdym kroku!
Właściciel
Właścicielem Jadalni Posmakuj jest Paweł Dobrzański obecny w branży gastronomicznej od 1998 roku. Doświadczenie zdobywał jako szef kuchni m.in. w warszawskich The Cinnamon Lounge&Restaurant oraz Gothic Cafe Restaurant&Cafe, a wcześniej w restauracji Galicja w Rzeszowie i kurorcie uzdrowiskowym Iwonicz-Zdrój. Kwalifikacje podnosił na stażach w Akademii Kurta Schellera oraz Instituto Culinario Danieli w San Louis Potosi w Meksyku, a także realizując kurs Profesjonalnego Zarządzania w gastronomii na SGGW, uczestnicząc w wielu ogólnopolskich konkursach kulinarnych: Kulinarny Puchar Polski, Festiwal Kuchni Dworskiej 2003 (I miejsce), Konkursie Kuchni Włoskiej (II miejsce). Był asystentem Pascala Brodnickiego podczas szkoleń i pokazów kulinarnych. Jest właścicielem restauracji Posmakuj w Krośnie. Prowadzi swój kanał kulinarny Posmakuj Polski na Tubie Smaku, gdzie pokazuje stare i nowe dania kuchni polskiej.
“Nie ma na świecie bardziej szczerej
miłości niż miłość do jedzenia”