image

O nas

Gdy myślisz o jedzeniu, my jesteśmy odpowiedzią

W Jadalni Posmakuj każde danie przygotowujemy zgodnie ze sztuką kulinarną, dodając od siebie pasję i serce. Dokładamy wszelkich starań, aby Jadalnia stała się Państwa ulubionym miejscem spożywania posiłków.

Nasze menu odzwierciedla  przede wszystkim oczekiwania naszych gości - serwujemy smaczne i urozmaicone potrawy, w tym śniadania, kanapki, desery, lunche oraz ciekawe dania sezonowe. Każde danie opuszczające naszą kuchnię sporządzane jest na miejscu, wyłącznie w oparciu o świeże, pełnowartościowe produkty. Zobacz, co zjesz u nas w tym tygodniu.

Możliwe jest również zamawianie dań na wynos oraz z dostawą pod wskazany adres. Jadalnia zaprasza do siebie od poniedziałku do piątku w godzinach 7:30-15:00.

Zobacz menu
image

Catering dietetyczny

Nowością w naszej ofercie jest catering dietetyczny, czyli pełnowartościowy zestaw posiłków na cały dzień, który skomponowany jest zgodnie z Państwa potrzebami i obranym celem żywieniowym. Dowiedz się więcej o doborze odpowiedniej diety i sposobie zamawiania.

Jadalnia to także idealne miejsce do organizowania spotkań biznesowych i rodzinnych - organizujemy catering, przyjęcia weselne, bankiety i imprezy okolicznościowe. Klienci mogą personalizować menu i dobierać składniki - jesteśmy otwarci na Państwa uwagi i pomysły. Poznaj szczegóły oferty cateringowej.

image

Szef kuchni

Szefem kuchni w Jadalni Posmakuj jest Paweł Dobrzański - obecny w branży gastronomicznej od 1998 roku. Doświadczenie zdobywał jako szef kuchni m.in. w warszawskich The Cinnamon Lounge&Restaurant oraz Gothic Cafe Restaurant&Cafe, a wcześniej w restauracji Galicja w Rzeszowie i kurorcie uzdrowiskowym Iwonicz-Zdrój. Kwalifikacje podnosił na stażach w Akademii Kurta Schellera oraz Instituto Culinario Danieli w San Louis Potosi w Meksyku, a także realizując kurs Profesjonalnego Zarządzania w gastronomii na SGGW, uczestnicząc w wielu ogólnopolskich konkursach kulinarnych: Kulinarny Puchar Polski, I miejsce w Festiwalu Kuchni Dworskiej 2003, II miejsce w Konkursie Kuchni Włoskiej. Aktualnie jest asystentem Pascala Brodnickiego podczas szkoleń i pokazów kulinarnych.

“Nie ma na świecie bardziej szczerej
miłości niż miłość do jedzenia”
George Bernard Shaw
pisarz i dramaturg irlandzki

Sprawdź nasze dania

Zobacz menu